Ungdomsgruppen

Teaterbutikkens Ungdomsgruppe er et tilbud for unge i aldersklassen 14-18 år med bopæl i Københavns Kommune.

For at blive indmeldt i Ungdomsgruppen skal dit barn skal være fyldt 14 år eller gå i 8. klasse. Dit barn kan gå i Ungdomsgruppen til og med sit 18’erne år. 

Der er indmeldt 30 unge i Ungdomsgruppen.

Undervisning for Ungdomsgruppen foregår onsdage fra kl. 18.00 – 21.00, samt enkelte weekender hen over skoleåret. 

Undervisningen i Teaterbutikken.

I Teaterbutikken undervises der i scenekunst i bredeste forstand. Vi leger, laver stemme træning, teaterøvelser for den enkelte, i par eller grupper. Vi bestræber os på at undervise i det traditionelle teaters teknikker, samt den mere moderne performative og publikums-inddragende scenekunst. Det er ikke en forudsætning at have talent eller anden teatererfaring for at gå i Teaterbutikken. Derimod er det en vigtigt at have lyst til at deltage aktivt sammen med andre børn og unge i træning og skabelse af scenisk materiale til vores forestillinger.

 

Kontingent og betaling

Det koster 825 kroner pr. halvår at gå i Ungdomsgruppen i Teaterbutikken. Kontingent betales forud pr. 1. august samt pr. 1. januar.

Der kan søges om friplads ved tilmelding – se længere fremme.

 

Opskrivning til venteliste.

Teaterbutikken optager nye børn/unge fra ventelisten løbende hen over skoleåret. Dog sker det største optag fra ventelisten pr. 1. august, idet oprykning fra børnegruppen til ungdomsgruppen foregår på dette tidspunkt.

Du kan nederst på siden skrive dit barn på venteliste til Teaterbutikkens Ungdomsgruppe.

Når vi har modtaget dit barns opskrivning, sender vi en bekræftelse på at dit barn er blevet skrevet på Teaterbutikkens venteliste. 

Du vil efterfølgende blive kontaktet, når der bliver en ledig plads i Ungdomsgruppen. Hvis vi kan tilbyde dit barn en plads pr. 1. august, vil du blive kontaktet i løbet af foråret/forsommeren.

Ved indmeldelse/plads i Teaterbutikken må dit barn må ikke være tilmeldt en kommunal klubplads.

Ungdomshold
Er du mellem 14 og 18 år - og har du lyst til at smide 

hæmningerne overbord? Så er ungdomsgruppen måske lige noget for dig! 

I ungdomsgruppen arbejdes der med mange forskellige facetter af skuespiltræning. Vi lægger vægt på, at teater er et håndværk. Derfor træner vi såvel kroppen som sindet til at være så nuanceret som overhovedet muligt! Vi improviserer, arbejder med kropssprog, udforsker stemmen, leger med rekvisitter og arbejder med tekster. 

Der arbejdes både individuelt,  i par og i grupper. 

Vores forestillinger skabes og produceres udfra elevernes egne ideer. 

  

I efteråret 2019 vil vi først arbejde med at skabe materiale til Teaterskolens bidrag til kulturnatten over Dantes Gudommelige Kommedie, forestillingen spiller på kulturnatten. Efter efterårsferien vil vi arbejde på årets hovedforestilling som tager udgangspunkt i William Shakespears sonetter.

Premiere i foråret 2020. 

Lærere vil være Simon Hebeltoft Hansen og Henrik Paludan. 

 

Sæson: August - Maj

Tid: Onsdage kl.18 - 21

Bemærk venligst at der i løbet af sæsonen vil indgå nogle øve-weekender. 

Teaterbutikkens Ungdomshold er pt. Normeret til 30 Elever.

 

 

  

  

 

  • w-facebook
  • Twitter Clean
  • w-googleplus