Uddrag af Udviklingsplan:

Teaterbutikkens overordnede målsætning: At udøve pædagogisk teaterarbejde, hvor børn & unge får mulighed for at udfolde og udvikle sig kreativt

Teaterbutikken er en kulturskole med 40 års erfaring i formidling af scenekunst for, med og af børn, unge og voksne. Sammen med Den Brune Kødby's andre Kunstskoler for børn og unge udgør Teaterskolen Teaterbutikken, Københavns Børnekulturelle område.

Vi tilbyder børn og unge fra hele Københavns Kommune daglig undervisning i scenekunstens mange facetter. Undervisningen varetages af profesionelle instruktører og scenekunstnere. Udøvende kunstnere og specielt uddannet personale som vi henter fra vores store netværk i ind- og udland.

Vi udvikler løbende vores faglighed og teaterpædagogik og skaber nye innovative tilbud, projekter og forløb, til stor inspiration for tusindvis af Børn og unge, teaterfagfolk, politikere, pædagoger og folkeskolelærere. Vi bidrager aktivt til ideerne med den nye skolereform og tilblivelsen af åben skole. 

Vores ambition er intet mindre end at udvikle "verdens bedste teaterskole for børn og unge. Et producerende børneteater og et kulturelt kraftcenter i samarbejde med Københavns Børnekulturelle Område, den profesionelle teaterverden og Københavns Kommune.

Udpluk af Teaterbutikkens øvrige målsætninger:

- At børnene og de unge kommer af lyst 

- At undervise børn og unge i skuespil og teater

- At skabe børn og unge teaternetværker på tværs af landegrænser. 

- At deltage aktivt, såvel kulturelt som pædagogisk, i det lokale område

- At producere teater af høj kvalitet med afsæt i deltagernes egne idéer og kreativitet

- At ende op med forestillinger, som er skabt og udført af børn og unge