Uddrag af Udviklingsplan

Teaterbutikkens overordnede målsætning: At udøve pædagisk teaterarbejde, hvor børn & unge får mulighed for at udfolde og udvikle sig kreativt

Teaterbutikken er en kulturskole med 40 års erfaring i formidling af scenekunst for med og af børn, unge og voksne. Sammen med Den Brune Kødbys andre Kunstskoler for børn og unge udgør Teaterskolen Teaterbutikken, KØBENHAVNS BØRNEKULTURELLE OMRÅDE.

Vi tilbyder børn og unge fra hele KBHKommune daglig undervisning i scenekunstens mange facetter. Undervisningen varetages af profesionelle instruktører og scenekunstnere. Udøvende kunstnere og specielt uddannet personale vi henter fra vores store netværk i ind og udland.

Vi udvikler løbende vores faglighed og teaterpædagogik og skaber nye innovative tilbud, projekter og forløb, til stor inspiration for tusindevis af Børn & Unge, Teaterfagfolk, politikkere, pædagoger og folkeskolelærere. Vi bidrager aktivt til "Åben Skole" og ideerne med  den nye skolereform og tilblivelsen af "åben skole". 

Vores ambition er intet mindre end at udvikle "verdens bedste teaterskole for Børn og Unge. Et producerende Børneteater og et kulturelt

kraftcenter i samarbejde med Københavns Børnekulturelle Område, den profesionelle teaterverden og Københavns Kommune.

 

Udpluk af Teaterbutikkens øvrige målsætninger:

- At børnene & de unge kommer af lyst 

- At undervise børn & unge i skuespil og teater

- At skabe børn og unge teater netværk på tværs af landegrænser. 

- At deltage aktivt - såvel kulturelt som pædagogisk - i det lokale område

- At producere teater af høj kvalitet med afsæt i deltagernes egne idéer og kreativitet

- At ende op med forestillinger, som er skabt og udført af børn & unge

  • w-facebook
  • Twitter Clean
  • w-googleplus