Kulturnatsforestilling:

 

Hvert år venter der publikum en ganske særlig oplevelse. Oplevelserne har været mange.

Fra den blodige vampyr inspireret over i den mere sensoriske, interaktive og drømmende labyrint.

 

En drejning labyrinten har taget de sidste år er at involverer publikum interaktiv, så publikum selv får lov at have indvirkning på labyrinten. Labyrinten lever sit eget liv og har igennem årene vist sig at være et koncept der holder og kan udvikles.

 

Hvert år transformeres hele området, og danner scenografien til labyrinten. F.eks. Gys på slottet, En rejse ind i dukkehuset, Gys i Wonderland, er bare nogle af de totaloplevelser publikum har fået med sig på Kulturnatten i den Brune Kødby.

  

Hovedforestillingen:

  

Børnegruppens hovedforstilling skabes i tæt samrarbejde med vores elever, outputtet på denne proces, er en forestilling der spiller i 10 dage. 

 

Teaterbutikken hensigt med forestillingsarbejdet er at skabe fællesskaber for børn og unge hvor man i et forpligtende fællesskab har mulighed for at afsøge teatret traditionelle og skæve vinkler. 

 

Sammen søger vi at sprænge grænserne og eksperimenterer med genre, form og udtryk for hvad teater er! 

  

Teaterbutikken forestillinger bliver skabt gennem en devising proces og i et tæt samarbejde med eleverne. 

  

Hvert år slås et fælles tema op for vores forestillinger.

Forestillingens tilblivelses proces er opdelt i flere faser og strækker sig fra reaseach til endelig slut produkt.   

  

Turneforestillingen.

Næsten hvert år produceres en turneforestilling med vores ældste elever fra børnegruppen, en slags afgangsforestilling før eleverne rykker op i ungdomsgruppen. 

 

Vi inviteres også til internationale festivaler og samarbejdsprojekter på tværs af landegrænser. Både for vores Børnegruppe og vores ungdomsgruppe.

  • w-facebook
  • Twitter Clean
  • w-googleplus