TEATERBUTIKKENS FASTE PERSONALE TEAM:

 

Eva Ring

Daglig leder

 

Henrik Paludan

Instruktør i Børnegruppen og Ungdomsgruppen

                                                                     

Henrik har været ansat som teaterlærer i Teaterskolen siden 2001. Henrik underviser i Børne- og Ungdoms-gruppen samt på Teaterbutikkens aspiranthold / voksenhold. Henrik er uddannet skuespiller hos Marzena Tokarska i Theater Galeria i København, hvor arbejdet var baseret på Grotowski-, Michael Chekow og Stanislavskij teknik.

Henrik har deltaget i et længere kursusforløb i instruktion på Odsherred Teatercenter, hvorfra han desuden har en diplomuddannelse formidling af kunst og kultur til børn og unge. Henrik har arbejdet professionelt som freelance-skuespiller, instruktør og underviser siden 1992. Henrik er indehaver af Teater Portamento.          

                        

Simon Hebeltoft Hansen

Instruktør i Børnegruppen og Ungdomsgruppen

 

Simon har været ansat i Teaterbutikken siden 2008. Simon er skuespiller, musiker og pædagog - med uddannele som scenekunstner fra Scene 1, Teaterskolen Ophelia og forløb hos Lars W. Thomsen og Karen E. Møller (Meisner-teknik og Langforms-impro). Simon er uddannet pædagog med speciale i musik, drama og udtryk på UCC København. Simon har medvirket i / turneret med en række børne-, ungdoms- og voksenforestillinger som skuespiller og musiker. Simon har i en årrække arbejdet dybdegående med forskellige former for improviseret teater / performance og teatersport - bl.a. som en del af Improgruppen Rub og Stub. Simon er aktiv på den danske musikscene i forskellige orkestre samt i eget navn Simon H. Hansen (Gunni Torp & Jaget Vildt, Suna).

Siden 2004: Underviser og workshopafholder i improteater og langform, stemmetræning, scenisk nærvær og leg

 

 

 

Vanessa N. Moliné Petterson

Vanessa er uddannet fysisk skuespiller fra daghøjskolen Akademiets linje for scenekunst i 2015. Samme år medvirkede hun i ‘Cosmophobia‘ på Teater Grob, samt deltog i Teater Mungo Parks Teaterbattle med resten af holdet fra ‘Kussesumpen‘. Endvidere er hun en del af det faste cast i værtshusforestillingen ‘Én til tak – en forestilling om værtshusfortællinger‘, der spillede fast på Café Vikingen på Nørrebro i foråret 2016.

Vanessa har også for nyligt medvirket i en teateriscenesættelse over Christel Wiinblads digte i Poesiens hus. Derudover har Vanessa medvirket i flere film fra den eksperimenterende og grænsesøgende Filmgruppe X:YU142 | Afdeling for Ekstraordinær Filmproduktion. Desuden underviser hun også på teaterskolen Teaterbutikken og i andre workshops.

Morten Schlottmann

Kontor, Scenografi, Underviser.

Per Christensen

Kreativ Altmuligmand: Maskør, Scenografi, Film, Sminke

er uddannet MASKØR - Dramatiska Instituttet, Stockholm 1993 – 96.

maskeringsdesign, sminke, masker, dukker og special effects

ARBEJDER OGSÅ SOM Scenograf – Scenebygger – Rekvisitør

 

KORT OG DOKUMENTARFILMSSKOLEN

4 måneders dokumentarfilmskursus 2011

– projektion – trailer – dokumentation

Pia Skovby 

Sekretær

 

Pia har været ansat i Teaterbutikken siden 2008 - og har ansvar for ind- og udmeldelse af Teaterbutikkens elever. Har du spørgsmål vedrørende venteliste mv. er det Pia du skal have fat i. Pia har en baggrund som sygeplejerske - og kan træde til, hvis et barn bliver sygt eller kommer til skade.

 

 

  • w-facebook
  • Twitter Clean
  • w-googleplus