top of page

 

 

Eva Ring

Daglig leder

 

Henrik Paludan

Instruktør i børnegruppen og ungdomsgruppen

                                                                     

Henrik har været ansat som teaterlærer i Teaterbutikken siden 2001. Henrik underviser i børne- og ungdomsgruppen. Henrik er uddannet skuespiller hos Marzena Tokarska i Theater Galeria i København, hvor arbejdet var baseret på Grotowski-, Michael Chekow og Stanislavskij teknik.

Henrik har deltaget i et længere kursusforløb i instruktion på Odsherred Teatercenter, hvorfra han desuden har en diplomuddannelse i formidling af kunst og kultur til børn og unge. Henrik har arbejdet professionelt som skuespiller, instruktør og underviser siden 1992. Henrik er indehaver af Teater Portamento.          

         

              

Simon Hebeltoft Hansen

Instruktør i børnegruppen og ungdomsgruppen

 

Simon har været ansat i Teaterbutikken siden 2008. Simon er skuespiller, musiker og pædagog - med uddannelse som scenekunstner fra Scene 1, Teaterskolen Ophelia og forløb hos Lars W. Thomsen og Karen E. Møller (Meisner-teknik og Langforms-impro). Simon er uddannet pædagog med speciale i musik, drama og udtryk på UCC København. Simon har medvirket i og turneret med en række børne-, ungdoms- og voksenforestillinger som skuespiller og musiker. Simon har i en årrække arbejdet dybdegående med forskellige former for improviseret teater / performance og teatersport - bl.a. som en del af Improgruppen Rub og Stub. Simon er aktiv på den danske musikscene i forskellige orkestre samt i eget navn Simon H. Hansen samt med Gunni Torp. Har tidligere udgivet musik med bandet Suna).

Siden 2004: Underviser og workshopafholder i improteater og langform, stemmetræning, scenisk nærvær og dramatiseret leg.

 

 

 

Vanessa N. Moliné Petterson

Instruktør i børnegruppen og ungdomsgruppen

Vanessa er uddannet fysisk skuespiller fra daghøjskolen Akademiets linje for scenekunst i 2015. Samme år medvirkede hun i ‘Cosmophobia‘ på Teater Grob, samt deltog i Teater Mungo Parks Teaterbattle med resten af holdet fra ‘Kussesumpen‘. Endvidere er hun en del af det faste cast i værtshusforestillingen ‘Én til tak – en forestilling om værtshusfortællinger‘, der spillede fast på Café Viking på Nørrebro i foråret 2016.

Vanessa har også for nyligt medvirket i en teateriscenesættelse over Christel Wiinblads digte i Poesiens hus. Derudover har Vanessa medvirket i flere film fra den eksperimenterende og grænsesøgende Filmgruppe X:YU142 | Afdeling for Ekstraordinær Filmproduktion. Desuden underviser hun også på teaterskolen Teaterbutikken og i andre workshops.

Morten Schlottmann

Administration og scenografi

Emilie Bendix

Koordinator for Teaterbutikken og instruktør i børnegruppen

Ellen Flyvbjerg

Instruktør i børnegruppen

Per Christensen

Kreativ Altmuligmand

 

Maskør, Scenografi, Film, Sminke. Per er uddannet Maskør fra Dramatiska Instituttet, Stockholm 1993 – 96.

Han arbejder med maskeringsdesign, sminke, masker, dukker og special effects.

Per arbejder også som scenograf, scenebygger og rekvisitør.

Per har desuden et kort- og dokumentarfilmskursus i 2011 med fokus på projektion, trailers og dokumentation.

 

 

Teaterbutikkens personale

bottom of page