Børnehold 

 

 

Børneholdene producerer årligt flere store forestillinger samt et antal mindre forestillinger i fællesskab. I produktionen af en forestilling gør vi sjældent brug af et på forhånd skrevet manuskript. Ofte bruges arbejds-metoden 'devising'. Som regel starter vi med at udarbejde et forestillings-koncept ud fra et overordnet tema. Herefter fungerer koncept og tema som produktions-processens omdrejningspunkt. Elevernes idéer og materiale udvikles løbende via teaterlærernes supervision. Teaterlærerne varetager således det dramaturgiske overblik - og til sidst komponeres og instrueres forestillingen udfra det skabte materiale.

Teaterbutikkens børnegruppe er for elever i alderen 10-14 år / 4.-7. klasse. Der er undervisning alle hverdage mandag-torsdag kl. 15.30 - 18.00 samt fredag 15.30 - 17.00.

Der er 60 børn i Børnegruppen og ca. 20 børn på hvert hold. Dit barn har mulighed for at gå på flere hold/dage om ugen. De fleste børn går på 2 hold/dage pr. uge. Valg af hold/dage foretages, når dit barn har fået en plads i Børnegruppen.

Holdene mandag - torsdag er primært produktionshold. Her laves der grundtræning og undervises

bredt indenfor teater- og skuespilsfaget. Det er i udgangspunktet kun på disse hold der produceres forestillinger. 2-3 gange om året, skal I forvente ekstra tid til prøve og forestillingsforløb. Her vil eleverne skulle møde flere dage og evt. en weekend i Teaterbutikken. 

Fredagsholdet er et tematisk hold, som eksempelvis laver film, dukketeater, scenografi el. lign. 

Læs mere om Teaterbutikkens undervisning, det teaterpædagogiske arbejde, traditioner mm. her

 

 

For at blive indmeldt i børnegruppen skal dit barn skal være fyldt 10 år eller gå i 4. klasse. Dit barn kan gå i børnegruppen til og med 7. klassetrin. Ved indmeldelse/plads i Teaterbutikken må dit barn ikke være tilmeldt en kommunal klubplads. Du kan skrive dit barn på venteliste fra dit barns 5. år.

Tryk nedenfor for at tilmelde / skrive dit barn på venteliste.

 

Det koster 600 kroner om måneden at gå i Børnegruppen i Teaterbutikken. Betalingen sker månedsvis forud, den 1. i hver måned, 11 måneder om året. Juli er betalingsfri måned.

Der kan søges om friplads ved tilmelding.​

Børnehold

Tilmelding og venteliste

Kontingent og betaling